Trance...

Godkväll!

Vilken dag Vi har haft...går fortfarande i trance efter morgonens överraskning:) Efter att hämtat Morven på Bamseklubben (och även hon fick STORA ögon)gick Vi ner till stranden för premiärdoppet, så skönt. Vädret är lite ostadigt och vid 13-snåret drog molnen ihop sig och det kom en åskskur.

Vi tog en taxi in till Saladen och käkade lunch på ett helt ok ställe och här i Thai får man se allt "möjligt" och INGET är förvånande längre:) Prata om att det är så crazy mot alla regler och lagar Vi har i Svedala:)Orkar inte ta upp alla saker man ser och upplever dagarna igen, men att det är en upplevelse kan jag lugnt meddela.

Efter lunch, pannkakor, upp-bunkring av vatten, öl och chips m.m var det dax att ta en tuk-tuk tillbaks till hotellet. Kan bara säga att det är ett under att den påsvetsade sidovagnen håller över 300 kg. Gick väl på fälgarna ett par gånger:)

Väl hemma blev det lite surf och kolla mamsen och papsen`s kort från Mook dit vi ska sista veckan. Nu ikväll blev det ett besök på en strandrestaurang som hette Hans och maten fick ok+, så dit lär vi nog gå flera gånger. Nu har mamma och pappa precis åkt till sitt hotell som ligger några km härifrån. Imorgon eftermiddag ska vi besöka och inspektera deras hotell och Sabina, jag ska ge en utförlig rapport!!!
Agnes ska vara på Bamseklubben i morgon vid 10 och då blir det kanske en massage för mig & Fredriksson:)

Nu ska Vi gå och sova...
Godnatt!

Kommentarer

  1. Hej!
    Vad bra ni verkar ha det! Vi tänker på er. Här fryser vi för det blåser som tusan och det har kommit lite snö idag. Bad och värme lockar..
    Hälsa alla Skalundabor :)
    Kram fr fam Ekholm

    SvaraRadera
  2. Ni ser ut att ha det hur bra som helst och de soliga vädret kommer nog snart. Det är bra att du rekar inför vår resa och ta gärna lite kort så man kan få en bild av det utan fritidsresors upplägg. Jag har kollat på resor i dag och det skiljer fyra tusen på två och tre veckor för våran del. Det är inte farligt. Då får man åka från "Stockholmo" förståss. Kram Sabina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...