Hej Onsdag!
Jag ska lägga upp lite bilder...blir tyvärr mindre bilder ju längre tiden går. Att man lever med i Thailändarnas "manjana" liv blir mer och mer ett faktum:) Undra hur det kommer bli efter veckan på Mooken...vågar inte ens föreställa mig:)
Här är det som sagt 16 bungar (8 på varje sida) med en liten gräs-sliten gång emellan, ja ALLA känner ALLA...frukosten var en upplevelse mot brakfrukosten vi nu intagit under två hela veckor. Man satte så fint ned stjärtan och väntade på att få in sin beställda American Breakfeast, 2 toast, en omelett, en "snusk"korv, 2 sladdriga bacon och färsk frukt. Med min redan utspända buk hade det lätt slinkit ned några extra toast, men med denna frukost kurrade redan magen vid 12, hi,hi.
Lunchen intogs vid ett ställe ca 50 meter ifrån bungen med halva priser mot resorten och riktigt god mat...thaimaten har vi nu ätit i drygt två veckor och det smakar fortfarande bra, med F är bra sugen på en smarrig oxfilè:)
Stranden är lite sämre än den första (ganska strömt vid vågor) och de enorma skillnaderna mellan ebb och flod är stora. Nackdelen vid ebb är en massa berg och nästintill ej badvänligt...Agnes badar i poolen istället, med en liten Thaikille och en liten svensk tjej som är tre år.
Vädret är lite sådär och har varit det den sista veckan...kommer nästan alltid en regnskur varje eftermiddag, men de senaste dagarna har det varit mera ihållande och rejäla åskskurar. Man blir verkligen pisseblöt:) Värmen är annars alldeles lagom och räcker till med råge.
Pratade med ett par som varit här sedan 12 dec och över jul och nyår var det ihållande regn från morgon till kväll, kul i Jul säger man då:)
Igår var Vi i Saladen återigen, men ikväll får det bli en sväng upp på gatan och se om man hittar någon mysig restaurang.


Mamsen & Papsen: Igår såg Vi en skylt vid vägen...Thai-Cat

Till Cajsa från Agnes: Vill hälsa att allt är bra och hoppas att Du har det bra. När jag kommer hem kan Vi leka och jag har en överraskning
till dig när Vi kommer hem. Du kommer att älska detta ställe när Ni åker hit och kommer bada i massor...massagen är oxå jättebra.
Kram från Agnes!

Kramar från:
Tripp, Trapp och Trull!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...