Äntligen framme...

Hej hemma i Sverige!

Nu sitter Vi (jag och F mitt i natten) och surfar läget lite hemma:) Somnade som klubbade sälar vid halv åtta, men vaknade nu och...tidsomställningen brukar ta några dagar.

Hur som helst, flygresan gick helt galant och de förbetalda sätena som A & F fick (fanns inget till mig:)) var verkligen uppskattade...väl framme till slutdestinationen tog nog cirka 4h, beroende på att Vi fick vänta lite på färjorna som var två stycken. Satt i en liten minibuss så det gick ingen större nöd på oss.

Vi har ju som sagt inte hunnit mer än att installerad oss i rummet, vilket vi förresten har uppgraderat till Grand Suite...man vill ju gärna bo som en kung menar jag:) Skämt å sido, det första rummet var sådär och det fanns små moskito-ingångar här och där.

Åt i kväll av hotellets buffè som var ok men inte mer, gick ner till stranden, men eftersom mörkret redan lagt sig var det svårt att se något överhuvudtaget. Imorgon, eller rättare sagt idag tar vi nya tag och lilla Agnes ska vara på Bamseklubben för inskrivning klockan 09.45. Detta ser hon fram emot:)

Har pratat med mamsen å papsen som nu är i Aonang och hoppas att Vi kan träffas en dag.

Nu får det bli sängen några timmar till innan Vi stiger upp på "riktigt"...
Många kramar från F.Y.A


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...