En helt vanlig Söndag på Lanta...

Hej Sverige!

Här är klockan redan 16.55 och Vi gick "redan" upp från stranden vid halv tre-tiden, då en rejäl eftermiddagsskur drog över. När det kommer en skur så kommer den med besked och droppar stora som "pingisbollar":) Har ju regnat en hel del i Thailand denna säsong och faktiskt att tempen inte är som förra året, utan ligger nog ett par grader under. Detta är nästan till ett välmående för oss Svenne-människor som nog trivs bättre när tempen ligger runt 28-30 grader:)

Hur som helst, idag var det sista dagen för Agnes på B-klubben och hon fick två fina kort med sig som minne från dessa två Bamseklubbs veckor. Jag och min andra hälft gick en något "förkortad" strandpromenad och satt sen bara och kolla in lite folk...på stranden kan man få se allt möjligt, utan att gå in på några djupare detaljer:) (tur att man själv är så fläckfri, hi,hi:))

Just nu ligger F och småsnarkar en fin-fin melodi och lilla kollar på sin surfplatta, medan jag surfar (som vanligt) resor. Måste ju börja i tid att planera nästa års resa, skämt å sido.

Ikväll blir det nog Saladen igen...det är nästan ett måste varje kväll och kanske lite "flittelade" bananer igen:)

Ha en fin Söndag hemma i Svedala,
Kramizar F.Y.A!

Kommentarer

  1. Helgen har varit jättehärlig med fint vårväder och många promenader och trädgårdsarbete (även om marken fortfarande är frusen).
    Tänk att ni redan varit halva tiden, att det går fort.
    Nästa vecka kommer våra gäster från Skottland.
    kram H

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...