Pruttväder...

Idag vaknade vi (återigen) till ett härligt regn...usch och fy, men tyvärr finns det inte så mycket att göra åt detta.
Huden som blev ganska bränd av gårdagens sol får i allafall återhämta sig, för att se något positivt med en massa regn:)

I och med allt regn och blåst, så är alla färjerna inställda till fastlandet...hoppas verkligen på bättre väder i morgon, så vi kommer vidare till Mooken.

Idag blev det ingen moppe då gatan badar i regnvatten, så det får bli bil in till stan i eftermiddag. Det lutar nog att vi köper en resväska till för att få med allt vi handlat hem.

Regniga Thaihälsningar från oss!

Kommentarer

  1. Tråkigt med regn. Sitter nu och gör min första arbetsdag i Vara.
    På onsdag ska vi åka och titta på en liten kille som är fem veckor. Sötaste kattungen någonsin, och jag är redan helt kär, så jag vet nog hur det blir. På onsdag hämtar vi även upp våra Skottlandsgäster som landar redan kl. 09.00
    Hoppas att vädret blir bättre så ni får fortsätta att jobba med brännan.
    kram H

    SvaraRadera
  2. Hoppas vädret blir bättre så ni kan åka till Khoo Mook.Här är det början till vår ömsom kallt och lite varmare.Har fått tid till vårdcentralen på onsdag med mitt onda ben.Igår var kära grannen Gunvor här på en kopp kaffe och en pratstund,nej nu är det dags för frukost och sedan åker Nisse till skolan och jobbet.Kram från mamma,svärmor och mormor

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...