Bilder från dagens MC resa...

Idag har det blivit en repa med bågen!!
Vi hann att av verka ca 6mil.
F är en hejjare på att köra sina kära.

Kram. F.Y.A













Kommentarer

  1. Ta det försiktigt bara.Här är arbetet igång igen i full fart fattar inte att jag har varit på semester,njut så mycket ni kan.Tvättar och stryker så det står härliga till när jag är "ledig".I kväll ska dy.familjen Djerf komma på mat till oss och titta på kort men innan ska jag mata och vattna Glennan samt "prata"med henne.Nu i helgen ska jag ringa till er har inte tid på morgonen eftersom det är lite stressigt.Kram från mamsen och kör försiktigt,tänk om ni skulle åka tre personer på en moppe i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Jag lovade att jag inte skulle skratta åt dig i hjälm men tyvärr...jag höll inte löftet. Snyggehjälmen.
    Jag har precis kommit hem från min sista arbetsdag i Lidköping. Festen började redan kl 14.30 och gissa vem som precis har varit chaufför?? Just det, Helene. utav tre förfrågningar valde jag att köra hem Linnea eftersom hon bor närmast oss.
    kram H

    SvaraRadera
  3. 110327.Jag och pappa har varit och hälsat på Lilly som var trött.Hon drack kaffe och åt bakelse som jag hade köpt men vill sedan vila igen.Vi satt en stund hos henne sedan åkte vi hem.Cajsa har varit inne med Walle och jag fick tvätta golvet efter honom eftersom det snöar ute,fy,fy,fy.....riktigt pissväder men väderleken har pratat om att det ska bli varmare till nästa helg,jag bara hoppas eftersom vi ska åka till Smögen.Nu ska jag laga kvällsmat.Kram från mammsen och pappsen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...