Röda tomater...

Sawadi Ka!
Idag har solen gassat härligt och Vi ser oxå ut därefter...som röda tomater:) Vädret har varit si sådär de senaste dagarna och igår var det nästan regn hela dagen, mindre kul. Fick bli en sväng på moppen och lite shopping. Har handlat så mycket att det kanske behövs en resväska till...dä ä kul dä:)

När ÄNTLIGEN solen tittade fram idag tog vi moppen och for till Klong Dao stranden "igen" , tyvärr var det enorma vågor, men Agnes deppade inte läpp, då det fick bli en repris -lunch på Noble. Agnes badade i deras pool med säkert 10 andra ungar och Vi bara solade och hade det allmänt skönt...

På hemvägen stannade vi till i Saladen och Agnes köpte en klänning och jag (ytterligare) en skjorta. Fick även ett efterlängtat samtal från mamsen och papsen, som var hemma hos lilla Glenna-Glenny. Tänk att Glenna-Glenny snart har varit alena i en månad...undra om det blir liv i luckan igen när vi kommer hem?!

Imorgon är sista dagen på Lanta innan vi åker vidare till Mooken och vår sista vecka i Thai. Känner oss ganska färdiga och nöjda med Lanta och ska bli spännande att leva det "fridfulla" livet det säkert blir på Mooken om nu vädret inte "flippar":)

Igår fick jag en sån grymmes längtan efter havregrynsgröt, med socker, äpplemos och en massa go komjölk. Tänk Morv-borv som dricker så mycket mjölk hemma har nu bara druckit vatten i tre veckor. Sen längtar jag efter "min" egengjorda frukost med pain-rich och billingost...sjukt va?

Måste bara avslutningvis berätta en sak...när vi drog hem från Saladen igår, stannade vi till vid en lokal marknad, där thailändarna själva handlar. Ni som inte har varit på en Thaimarknad håll nu i er. Där fanns fläskkött, fisk och kyckling i all dess former upplagda på stora bord i värmen med en massa flugor på. Stanken kan Ni säkert räkna ut själv:) Aptiten kändes genast dämpad, men det var verkligen en upplevelse att ha sett marknaden. Vi köpte varsin kycklingklo och gnagde på...

Agnes har en sån härlig fantasi och byter som bekant namn emellanåt:) Idag har "Vi" alla fått nya namn som framgår nedan:)

Kramar i massor!
Jan-Olof, Agneta och Ros-Marie











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...