Ännu en dag mindre...

Godkväll Torsdag!

Idag har varit en riktig bra dag och Vi har fått en hel del överstökat...behöver knappt skriva vad som gjorts, utan bilderna får tala för sig själva:)

Måste bara säga att lilla Juwel är världens bästa och snällaste lilla shettis, helt underbar!!! Agnes leder in henne själv ifrån hagen, men sedan att stanna kvar i stallgången är ett annat kapitel...idag ropade Agnes så jag trodde taket skulle lyfta:) Juwel hade dragit med Agnes som ett litet snöre och stod så fint och åt havre i en hink. Kunde inte annat än att skratta:)

Marie`s katter (4 svarta) är enormt lockande och hon bär omkring på dem så de blir/ser ut som U. Tyvärr ger de så mycket mersmak, så hela eftermiddagen har tjatas om att Vi ska köpa katt...F sliter snart av sitt hår eller det lilla som finns kvar:)

Idag har det känts som vår i luften och efter fikat begav jag mig ut på årets första joggingtur...4 km och nu var det upp till bevis med X-trainern om det gjort någon nytta:) och faktiskt, det kändes riktigt bra och det var så härligt.

Nu blir det James för hela slanten,
Kramar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...