Dr.Salarin...

Hej igen!

Mycket bloggande idag...lite synd om Lill-morven. När Vi hämtade henne från Bamseklubben och skulle smörjas igen, upptäckte jag att armbandet antagligen skavt på handleden, så den var både röd, svullen och såg ut som små vattenblåsor. Verkade inte göra så jätteont men det kändes ändå som det fick bli ett besök hos Dr.Salarin. Åkte taxi dit och snälla som de är här så väntade taxi-chauffören på oss. Väl inne hos doktorn blev det antibiotika i kräm som ska smörjas på *3 och även antibiotika mixtur som ska intas 4 ggr per dag. Nu hoppas vi att detta ska bli bra och att lilla skatten ska bli frisk. Det värsta är att det inte blev något bad idag...nu ska vi åka in till Saladen för att äta med mamsen å papsen som åker till Aonang i morgon.
Fredrik passade på att få lite fina turkosaktiga antihistamin tabletter mot sina solplitor.

Jag lade in några kort på "delar" av den enormt stora resorten:) samt lite kort på rummet och naturligtvis ett kort på Morveln`s åkomma och mediciner.


Hej svejs från oss alla!

Kommentarer

  1. Hej! Tråkigt att höra om Agnes men tur att det finns bra läkare som kan hjälpa. Jag tycker att nästa gång när ni åker får du köpa en sådan soldräkt som Agnes har till Fredriksson så han slipper brännan. Hi,hi! Nu ska vi snart åka till backa och gratta Gunborg. Kramar från oss alla!

    SvaraRadera
  2. Stackars Agnes, hoppas antibiotikan verkar snabbt. I dag är det strålande solsken och några minusgrader så det blir nog en fin dag.
    Är du säker på att det var i söndags lusbus tävlade? Det stod inget om det i tidningen.
    kram H

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...