Mamma`s födelsedag och "nytt" ställe...

Hej där hemma!

Först vill Vi säga Hipp, hipp Hurra för lilla fina och bästa Mamma som fyller år idag! Vi pratade i morse och precis innan de steg på planet mot Sverige igen...tänk att de redan har varit borta en månad och Vi redan två veckor. Tiden går snabbt:)

Nu har vi flyttat till nytt place och en ny strand. Här är det 16 bungar och lugnet finner inga gränser:) Befinner oss ca en mil längre bort och ungefär i mitten på Kho Lanta. Har badat lite och ätit en lunch på hotellet (om man nu kan kalla det hotell:)). Kom en liten e.m skur så vi begav oss in och är nu duschade och "fina". På tal om duschen, så kom det en liten svag rakarns till stråle och det tog säkert 10 minuter att få ur schampot ur mitt hår...kanske ska snagga sig?!

I kväll ska Vi ta en promenad upp till gatan för att spana in läget och hoppas på att hitta en bra restaurang...

Kram från oss!

Kommentarer

  1. Hej på er sitter nu framför datorn för jag kan inte sova efter hemkomsten,faktiskt sov jag rätt bra på vår hemresa så därför har det blivit helt konstigt.Resan hem gick bra trots en lång flygning blev försenade i Krabi pga en störtskur som varade en stund och därför fick de sätta in bussar ut till flygplanet och det tog tid sedan lyckades de krångla till det i Sharja så vi fick inte gå av planet och det var nog tur för då kom vi vidare i tid så vi landade i Gbg kvart i elva sedan fick vi vänta på våra väskor som alltid tar sådan tid där.Ulf väntade på oss och vi kom strax iväg hemåt.Nu blir det en lång dag eftersom jag ska försöka att inte sova under dagen.Hoppas allt är bra med er så hörs vi vidare.Valle blev så glad så han bara tjöt när han fick se oss undrar vad Glennan ska säga när ni kommer hem såvida jag inte har backat på buren när jag hämta Nisse.Kram från en trött mamma,svärmor och mormor.TACK för födelsedagspresenten också.KRAM.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...