Panorama "The view point"...

Hej Fredag!

Ännu en underbar dag i vårt paradis med sol och värme☺
Har petat i mig lite pannkaka och har än så länge fått behålla innehållet...var först en stund vid poolen och nu är vi ute på en liten moppetur igen.
Har precis intagit (ytterligare) en god pannkaka på Panorama - njuter av ljuvlig utsikt och ett härligt lugn☺

Kram från oss!

Kommentarer

  1. Hej!
    Gott att veta att Du är bättre idag. På tal om Gåbbens apptit så kan man väl säga att den är fantastisk, tror inte han känner någon mättnadskänsla men det är ju inte mycket som han äter. Vägde faktisk honom igår och han står på samma vikt, det har ju nu i 2 dagar inte blivit några långre promenader men vi hoppas på bättre väder nu till helgen. Men han tycker ju om att ligga på fleesfilten också!!!!!!
    Kram Annbrith

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, gåbbens mättnadskänsla är som bortblåst och då kan det tilläggas att kineser är extremt kräsna, hahaha - men inte gåbben inte. Kan tänka mig att ligger finemang på fleecen☺. Kram från oss!

      Radera
    2. Ps) Bröstsamlingen är utökad☺

      Radera
  2. Kul att se att ni kan åka ut och hoppas att det är över. Här har vi nu fått lite känning av stormen men blir det inte värre än det här får vi vara nöjda, det blåser alldeles utmärkt. Tyvärr blev det ingen jakt för pappsen men han och Ulf är iväg på något ändå. Valle blev i alla fall glad när jag kom hem. Det var så kul att bli väckta i natt av ditt mail, jag trodde att det var strömmen som hade slutat att fungera på Smögen eftersom de troligtvis har mer ont av stormen, men som tur var så var det bara Ylva. Nu har jag målat mina naglar har ingen att gå till för att få det gjort, tyvärr blev det lite knöligt eftersom jag darrade när jag målade men vad gör det ska inte ut på någon galej precis.//ASD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag känner mig lite mer hungrig nu men är inte helt stabil. Men jag vet ju att det tar sin tid så att säga...Lillas naglar är fortfarande fina och jag har UNDVIKT fot skrubb☺. A & F har kört en del massage men jag ligger skönare i solen. Tog flera dagar innan jag var återställd av senaste behandlingen, då jag trodde hon skulle bryta av mig på mitten. Nu ska jag pröva äta en kyckling rätt ikväll och maten här nere håller väldigt hög klass - med riktigt klös i. Pappa hade trivts☺. Kram från oss!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...