Home - sweet - home...

Godkväll eller godnatt!

Ligger nerbäddad och fortfarande pigg eller kanske rättare sagt gårpåångorna☺

Guld-taxin kom så snällt och hämtade oss, Tack, snälla papsen♡ - som (vanligt) blev det mat på Vårgårda Rasta och sedan hem för att börja med semesterns baksida - plocka ur resväsk(orna). Mamsen och papsen kom på fika och årets första semla är intagen, mums vad gott det var.
Eftersom jag lät alla julsaker vara framme när vi åkte så fick det bli prio ett. Sedan har jag röjt ur alla resväskor och ställt in dem igen. Strukit tvätt som hängt sedan vi åkte och lite annat smått och gott.

Nu på kvällskvisten var jag och lilla på Backa för att hämta hem en efterlängtad liten herre - Tack än en gång för att Ni är så gulliga mot gåbben♡
Hoppas Loose-man blev lika glad över att se oss, som Vi blev över att få träffa det lilla livet igen. Riktigt längtar efter våra morgonpromenader igen...

Imorgon är det skola för skatten och jag ska åka och handla under tiden. Skönt att få två dagar att fixa ikapp hemma innan jobbet drar igång på måndag. Imorgon kommer även vår städerska efter några veckors uppehåll - känns bra att vara hemma igen. Och även fast det är slitigt att vara på resande fot under ett dygn, så går det helt okej.

Nattinatti☆☆☆

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...