Doggybag och underbara dagar...

Hej igen!

Förutom tarmspolningar och dylikt, så lever man så gott här - att Vi har möjlighet att få tillbringa ett par veckor här med break från jobb, skola och alla vardagliga rutiner är helt underbart. Att Vi älskar och trivs gott i Thailand råder det knappast några tvivel om efter vår nu 7:e resa hit☺

Man tar dagen som den kommer och njuter av sol, bad, moppetur(er), god mat och lite shopping (det sistnämnda är inte längre någon prio etta) är kanske lite sugen på att kolla pris på glasögon, men det köper du lika fördelaktigt hemma idag.

Lilla var som jag skrev tidigare med grabbarna och deras sällskap till stranden idag...och tillbaka kommer hon med doggybagen full av rester från en nachos-tallrik☺. Ylva satte tänderna i detta på momangen - frågade inte min andra hälft som idag kör en matfri dag.

Nu ska snart gå upp (läs; klockan är här 16.58) ska bara få upp lilla ur poolen först☺

Kommentarer

  1. Hej igen, har nu varit på reatur i staden men ack så besviken jag blev hittade inget förutom en mössa. Men däremot blev det påslakan till alla tre barnbarnen och ljus till nästa adventstake alltid bra att vara ute i tid. Stora blockljus för 9:85 st på rea. Nu har vi varit ute på en promenad med Valle innan vi åker bort. Hoppas magarna har det bra och hälsningar till er alla tre.//ASD

    SvaraRadera
  2. Blev ju lite fynd i alla fall ☺ men fanns det inga kläder menar du eller var det bara skräp på rean. Magarna börjar nog bli bättre, men som sagt "Rom byggdes ju inte på en dag" Kram från oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...