Skön Söndag...

God söndagsmiddag och bara slappa framför tv'n...#sportfånarnakollar5milen#

Kommentarer

  1. Ser jätte gott ut här har vi gjort toasts i microugnen till lunch. Vill bara informera om att Villa ligger under med 2-1 i halvlek mot Västerås. Tur att Agnes är bättre, något som tydligen kommer från skolan. Ha det så bra. Kram från oss.

    SvaraRadera
  2. Och nu 3-1, spirtfånarna kollar och nu reducering till 3-2...inte Villas dag och tur direkt, men vi håller tummarna☺.
    Vi (F och jag lagade mat) har kollat 5-milen också och det var en riktig rysare. Nu blev det visst 4-2 och Villa får nog se sig besegrade, tyvärr.
    Lilla är på benen - fortfarande llite hängig och ingen vidare matlust, men hon vill gärna gå imorgon och känns hon okej, så får hon gå. Är glad att hon vill/kämpar☺. Idag har vi haft en riktig innedag och busväder ute - blåsten håller i sig om än lite lugnare kanske, papsen är väl uppdaterad. Jag börjar inte förrän 9.30 imorgon, så lulla behöver inte gå upp så tidigt. Kram från oss!

    SvaraRadera
  3. Nu är vi åter hemma efter att ha varit ute ätit god mat på en restaurang i närhet till vårt hotell. Kaffet dricker vi hemma just nu. Imorgon ska vi åka buss till Papaya gajo över dagen. Hoppas på fint väder och så äter vi lunch där. Natti natti på er från oss.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...