Kunde inte hålla mig...

är redan igång med baket igen...och nu har jag laddat upp med mjöl. Är väl nyhetens behag, men ack så kul☺
Nu kör jag tekakor på vetemjöl och kanske lite bullar senare - ska ha med bullar till Tunarna och agilitykursen imorgon.

Kommentarer

  1. Hej på er åter en solig dag och vi har varit i Playa Blanka med bussen, det funkar jättebra att åka buss här. Nu tror jag att du har övertagit farmor Gunborg bakning, ska bli kul att få smaka på när vi kommer hem. Här finns det massor av Capur bilar i alla färgkombinationer. Nästa gång vi åker till Lanzatote kan jag tänka mig Playa Blanka. Hur är det med Agnes idag har hon varit i skolan. Kram från oss.

    SvaraRadera
  2. Hej svejs! Låter så härligt och skönt med SOL☺. Vi har väl haft ett par grader plus och för dagen lite mindre blåst. Var så skönt när jag och lilleman var ute i morse - fågelkvitter och nästan ljust när vi kom tillbaks. Imorgon börjar vi en ny kurs igen, OM jag längtar, tralalalala. Agnes är piggare och ingen feber, men fortfarande lite ont i magen (vilket jag också har lite från och till) fick i sig lite flingor imorse och pannkakor till skogenlunchen. Hade fått i sig lite i alla fall☺. Men i kväll prövade jag en ny maträtt och den var hon mindre sugen på, utan åt bara lite grönsaker - F desto och tyckte om den☺. Jag tycker att det är så kul med baket och idag gjorde jag tekakor på vetemjöl. De blev faktiskt riktigt goda och Ni kommer att ha en prov-smak-påse när Ni kommer hem. Imorgon ska jag till Tun och har tänkt göda dem med bullar igen. Hinner kanske baka något imorgon innan jag åker på kursen...men, jag är hästlängder ifrån farmor, som är bagarnas mästare - där ligger jag i lä, men träning ger färdighet och det är väldigt roligt. Nu är dessvärre frysen fullproppad av bullar & bröd☺. Ha det så gott, kramar från oss♡

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...