Morgonpromenad med lilleman...

Hej Söndag och 1 mars!

Vaknade till halv (snö) storm...nu snöar det inte längre, men blåser som attan☺

Lilla har sovit hela natten och är fortfarande väldans trött. Verkar bli hennes första frånvaro under åk 2 - jag hade som mål, INGEN frånvaro, men med feber och magsjuka blir det svårt. Vi får se...
Jag har haft en dunder- huvudvärk i dagarna 2 och det känns sådär att vakna till en så kallad hjärn-puls.
Men en promenad är aldrig fel...

Kommentarer

  1. Vad bra nu förstår jag, det var inte så lätt att se, trodde att det var fläkten .Vi har nu ätit frukost och väntar på att solen ska komma fram. Här blåser det också, det gör det nog jämt. Här har de solceller på taken och vindkraft. Har stackars Agnes fått maginfluensa också men det brukar ju gå över rätt snabbt.Men hon orkar nog inte gå till skolan i morgon, hoppas bara ni slipper det. Kram från oss.

    SvaraRadera
  2. Här blåser det som attan☺...lilla ingen maginfluensa och vill gärna gå till skolan å skogen imorgon. Vi får se hur hon verkar i eftermiddag / kväll. De har nog varit en hel del sjukfrånvaro i klassen senaste veckan, med huvudvärk, magont och feber. Hon har nog lite förhöjd temp och vägrar ta alvedon - alltså lika trilsk som vanligt☺. Hoppas att solen lyser på Er i dag också. Jag och F har kollat på ny badrumsmöbel och duscharna/badrumsmöbel till lillas toa. Kram från oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...