En in och en ut...

Hej Onsdag!

Idag har det bara känts som torsdag, vet inte varför...men i morgon är det i alla fall torsdag och bästa lillebror fyller år.

Idag har det blivit lite ommöblering i våran lilla familj och Glenna har flyttat till Råda ett tag framöver...för att göra sagan kort blev gapandet inte speciellt mycket bättre och hon har verkligen tagit över (hur nu en liten ynklig undulat kan göra detta:)) Efter att fått tag i ett nummer till en äldre man som sysslat med fåglar och undulater i över 50 år... blev det nu så att Glenna ska vara där ett tag och se om det går och få ner henne på jorden igen:) Bor nu med 5 andra undulater och jag hoppas verkligen att hon ska sköta sig. Världsproblem, eller hur?! Nu är den lille grå killen alldeles själv och nu får han 100% uppmärksamhet. Förresten heter han numera Putte, då Agnes har gjort en liten namnändring:)

Imorgon är det dagisdag igen och på kvällen efter att varit och grattat Uffe-Puffe, drar Vi till Smögen. Blir nog kvar ett par dagar, så jag har avbokat Morvens dagistider nästa vecka. Sedan är det två veckor kvar tills dagis stänger och lilla går på sommarsemester och börjar inte förrän 1 september.

Nu ska jag och lilla kolla på tv`n en stund innan det blir läggdags för Morven...
Hej så länge!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...