Ganska bra - meeeeen...

Godkväll!

Hemma och mätt efter god tacos som var klar, när vi rullade in i garaget 19.35...lång dag med många starter som alltid, när det körs både klass 1,2 och 3.
Kajsa har köpt nytt tält och där satt vi (delar ur gänget:)) och gottade oss i solen, pratade hund och annat trams samt tävlade. Kan knappast bli så mycket bättre☺

Hur har det då gått? Inte så tokigt alls om det inte vore för det där stackars meeeen. ..i hoppklassen var han fin, men med två 5:or i slalom ingången (denna j***a slalom) resulterade i 10 fel och en 9:onde plats.
I agilityklassen gick han också helt ok meeeen, med ett taskigt byte av mig, som var påväg att bli en disk, lyckades att räddas till en 5:a...blev även en 5:a till på upploppet, då han kastade sig rakt ut i det blå från gungan:) blev 10 fel även i detta lopp och en 10:onde plats. Han hade en sån enorm fart och bara hoppas på att det inte har satt rädsla i huvudet på lilleman.
Lite resumé från dagen och för Er som inte kan agility förstår jag att det låter som rena grekiskan:) det är inte lätt, det vill jag lova - men så vansinnigt roligt och jag gläds åt varje framsteg som Loose-man gör. Skulle ibland bara behöva lite tur och han skulle vara uppe i 2:an, för det känns ändå inte så långt bort.

Nu tar Vi nya tag tills imorgon och hoppas på en lika taggad Lilleman ♡...och hoppas att han klarade flygturen utan att göra han osäker (igeeeen)

Lilla visade mig parfym-prov och var överlycklig efter visiten hos snällaste faster...nu väntar hon på leveransen:)

Nu dusch och raklång i soffan, kram!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...