Trevlig helg...

Hej Söndag!

Då var snart denna helg till ända med ett fint väder och idag en härlig blåst. Igår hade Vi som sagt städdag på dagis och efter det var Agnes på kalas hos Edith. Vi passade på att tvätta F`s finfina bil och drog sedan en repa ut till Spiken för att inta en lättare lunch. Hur mysigt som helst, men två h går fort och vid två-snåret var Vi tillbaks i stan för att hämta upp lilla igen.
Fick sedan bli ett besök i Götene hos F`s ena broder, där Agnes gav bort en massa leksaker och kläder till sin lilla kusin...kommer nog till bra användning lite längre fram.

På kvällen kom min fina papps hit och vi grillade lite gott kött och hade det trevligt...en utslagen liten Morvel höll ändå igång en bra stund innan John Blund kom på besök:)

Idag har Vi gått den traditionella Rådapromenaden, där jag (äntligen) fick hämta mitt Sparbankspris och sedan drog Vi vidare till Gillstad`s cafè och åt lite goda smörgåsar och även en liten kaka:) När Vi nu var i krokarna passade vi på att åka till verket som snurrade på så fint i denna härliga blåst.

Måste berömma mig lite oxå...blev en kortare springrunda idag, men ändå 2.5 km...hur skönt som helst:)

Hoppas att Ni har haft en fin helg,
Kramar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...