Myspysig helg...

Godkväll!

Denna helg swischade iväg på tok för snabbt...Vi alla tyckte nog det samma och hade med lätthet kunnat vara kvar några dagar till. Vi tackar klanen Djerf och Smögen för en mysig helg och ser fram emot en repris:)
Lite kul var det när Vi på fredagen fick besök av vänner till Ulf å Sabina...De skulle i sin tur få besök på lördagen...och inte Vilket besök som helst, utan F`s chef skulle komma och gästa Västkusten. Världen är då inte så stor:) Hur som helst på lördag eftermiddag kom så Crille (hans real name enligt frun) med fru och en liten Tindra, samt Fam. Fredriksson. Kul att få träffa chefen Christer som man "bara" hör om annars, men aldrig fått sett något ansikte.

I morgon ska jag och Agnes åka till Rackeby och jag kommer inte ens ihåg när vi var där sist:) På eftermiddagen blir det nog ett besök på Stellas Lekland i Skövde, där vi aldrig har varit tidigare. F behöver eventuellt skjuts hem om nu affären går i lås och då passar Vi på att åka dit och kika en stund. Nu hoppas vi att Cajsis får ledigt sin sista lektion och kan vara med.

Thingeling!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...