Kallt, resor och öl...

God kväll!

Idag har det varit en riktig togethering day... det var inte igår vi var framme på stan en lördag:)

Gjorde i alla fall tre bra inköp: en ny matta till köket, ett par nya örhängen och en ny gunga till morvel.
Intog därefter en god lunch på favoriten - Rhodos och på hemvägen fick det bli ett besök på Netto, för att fylla på godisförrådet:)

Håll nu i Er, men jag har känt ett sug efter ÖL...(är ca 18 år sedan jag var sugen på det) och eftersom man är medlem i IOGT, köpte jag alcofri öl på Netto, som smakade riktigt gott.

Morv har frågat hela dagen om hon inte kunde ringa till Cajsa, så lyckan var fulländad, när vi ringde och hon kunde åka dit och leka en stund.

Idag har det varit riktigt kallt och man längtar verkligen efter värme... kunde inte hålla oss utan det har blivit en del surf på resor. Har hittat ytterligare ett "nytt" ställe, Khanom, som ser hur mysigt ut som helst:)

God natt!

Kommentarer

  1. Sitter och läser i din blogg efter en god middag bestående av förrätt med räkor,lite sallad,ägg och dressing sedan grillad kyckling med bakad potatis och till efterrätt färska frukter samt senare kräftor (kvar sedan i går)samt ett gott vin till.Mår som en prinsessa.Men nu är det dax att krypa ner i bingen efter en dag bestående av målning och besök på Bräddebården hos en förvirrad mamma (tråkigt)God Natt//Ann-Sofie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...