Strand, pool och Saladan...

Godmorgon Torsdag!

Efter uppdatering av både yr, mamma och kusin-vitamin, så har jag förstått att det är lite kallt hemma i Svedala...det innebär att Vi ska njuta lite extra i värmen vår sista vecka.
Tror nog att det ligger runt 34 grader på dagarna och svag vind, vilket blir lite lätt varmt - men vi klagar inte, för sol och värme är underbart, för att inte tala om dessa ljumna kvällar.
Igår kväll for vi till Saladan och träffade återigen våra "gamla grannar" (denna gång helt oplanerat). Blev en mat bit nere vid båtarna och just detta att bara sitta klockan 20 i bara linne och njuta av god mat och lite diesel lukt från hamnen är magiskt☺.

Blev även ett dopp i havet och nachos tallrik till lunch.
#ta#dagen#som#den#kommer#semester#

Kram F.Y.A  

Kommentarer

  1. Ja nu har kung Bore kommit till Svedala idag -10, inte så mysigt att gå ut. Byter sängkläder är bättre och har fått meddelande att jag har paket att hämta på Hjärtat, kul,kul hoppas bara att den är ok. Valdemar ligger nu i fåtöljen och har gömt nosen under sina bakben, han trivs gott inomhus nu, gör bara snabbtoalett ute. Idag ska det bli stekta revbenspjäll till middag, sedan ska vi åka och handla mat. Vi har ju Jannes begravning i morgon och på lördag kommer Kerstin och Rune hit. Min ledighet är tyvärr snart slut, så nu väntar jag på vår semester. Ha det så gott i vattnet och i solstolen från ASD

    SvaraRadera
  2. Hej på Er☺. Mums vad det lät gott med stekta revben😋...vi eller Freddan rättare sagt har koll på tempen och i uthuset var det väl -9 grader, brrrr r
    Förstår att Ni längtar efter sol, värme och bad. Vi har verkligen haft superväder och värme👍.
    Idag började väl lärarna att jobba igen. Lilla sa igår att hon längtar till skolan och kompisarna☺
    Hoppas att tröjan blir bra, kram från oss😍

    SvaraRadera
  3. Hej semesterfirare!
    Ja här har kylan slagit till ordentligt -11 i morse, det blev både stickade täcket (som de har på sig inne också) och utetäcket på de små godingarna. Idag blir det bara korta promenader men vi får ta igen det när det blir lite mildare. Nu ska vi åka och rasta Maja och handla lite i stan. Ha det så gott och vi hälsar alla 4 i Backa.

    SvaraRadera
  4. Vilken kyla😧, kan tänka mig att Lilleman fryser och Börje har ju heller aldrig varit med om sådan kyla😣
    Här är det varmt och soligt, som det har varit i dryga 3 veckor...
    Tänk är det inte C & B, så är det M😉, ni är fantastiska mot våra små godingar 😍. Nu har vi kommit hem från Saladan och ska kolla på Dallas😂.
    Vi lääääängtar så efter det små skit-högarna - pussa på dem från oss, kram till er alla 4😙

    SvaraRadera
  5. Kom till finland o hälsa på;) här har vi haft -27grader i snart en vecka. Bilen lite svårstartad imellanåt men nog far den igång efter lite sågande. Härligt med vinter;))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...