Poolhäng och Ring så spelar Vi...

Här är det en viss liten människa som njuter i fullo☺

Kommentarer

  1. Åter ett par nya badbyxor eller. Nu är ni riktigt lata när ni köper frukost, här har vi ätet den nu med nypressad juice på blodapelsiner , citroner och apelsiner. Igår blev det förrätt av räkor, äpple, grape, tomat, ägg och dressing samma som på nyårsafton men då hade vi ananas i också, jättegott. Nu har Sture askat ur spisen samt dammsugit både inuti och utanför fy bövelen vad skitet det blir. Idag ska vi ta en tur till Hunnebo för att se om det är någon rea i Gripsholmsaffären annars är det bara slappning. I morgon ska vi åka hem till Skalunda tror att det behövs städa lite eftersom det inte är gjort sedan före jul. Kanske är någon rea i Lidköping också som kan locka. Ha det så bra hälsar vi från ett blåsigt Smögen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajamen, han har köpt upp varenda badbyxa i Saladan😂. Ikväll har vi kollat på 3 avsnitt ur säsong 3 av Dallas - rysligt spännande och intriger all time high...Har idag tittat en ny pärla längst upp på Klong Dao stranden, så mysigt och helt "nytt" - blir säkerligen flera besök. Nu har vi blivit stammisar på "gatan" och de gör nästan ordning maten så fort de får syn på oss😉. Precis som när jag jobbade på Läckö-grillen och blå-näsa kom och beställde en halv grillad special och en liten cola...
      Har handlat lite idag också i form av skålar och annat trams. Gick en strandpromenad och badade lite utanför "ert hotell" och de undrade var Ni är?!
      Träffade "våra gamla" grannar och de skulle komma till vår strand imorgon☺. De bor sina sista veckor på Klong Dao och vi ska nog äta ihop imorgon.
      Nu ska Lilla läsa för mig en stund, nattinatti😍

      Radera
    2. Låter som en härlig dag. Här plockas julen bort och dammet så med. Lika kul som det är att ta fram adventsakerna lika skönt är det att få bort sakerna, lite tidigt men eftersom vi ska åka hem i morgon så tar jag bort det utom några adventstakar som får lysa till nästa gång vi kommer hit. Det blev handdukar och nya lakan för halva priset, kul. Provade en Odd Molly tröja i en annan affär men den färgen jag skulle ha fanns inte i min storlek tyvärr, nu får jag leta vidare efter den, ny modell för våren. I kväll ska vi äta lutfisk,sås och potatis,mums.Ha det gott. ASD

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...