Polkagris, remmalag och O'Learys...

Godkväll!

Lilleman var överlycklig när han skulle med - Liten följer bara med som ett lyckligt ovetande bihang☺

Stannade i Gränna för inköp av de traditionella polkagrisarna (dock i lite nya smaker). Tog sedan färjan över till Visingsö och en tur med remmalag (som är ett måste, även fast jag lider med de fyrbenta dragdjuren) och tro det eller ej men medan Vi väntar på att våra hästar ska få äta, dricka och andas, så kollapsar hästen brevid, gulp! Jag får ännu mer vatten på min kvarn och efter lite ståhej och kallt vatten på kraken, så reser han på sig. Och de beslutar att ta ur han från dagens verksamheten, jo man Tackar över rätt beslut.
Annars en trevlig tur och pöjka verkade mer än nöjda...alltså Börje är så redig och uppför sig exemplariskt, men Lilleman är som en yr höna☺

Åkte sedan vidare mot Jönköping för övernattning på Scandic (det bästa när man har pälsklingarna med sig). Vi har ätit på O'Learys och köpt en stor påse smågodis på hemmakväll. Lilleman & Liten har gått sin kvälls-kiss-runda.

Summering av dagens bravader med Lilleman & Liten; "det går att finemang att åka på utflykt med våra små finaste hårbollar - behövs bara lite planering och tålamod samt att vilja ha med dem". Och jag är övertygad om att de gillar't☺. Båda två har nu åkt både färja och hiss, vilket gick hur bra som helst.

Lilla känner sig bättre från sitt allergianfall och spåren som syns, är nu sönderriven hud lite här och där...nu hoppas Vi att detta var ett engångsanfall och att hon slipper detta igen. Men kommer att fortsätta med medicinen i 1 v.
Nattinatti 😴

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...