Iron-man...

Godmorgon Tisdag!

Startade upp dagen med en stund i 'gymmet' (ja, Ni läste rätt:)) och sedan 1000 m i poolen...var nu inte oroliga, kanske enda gången, vad vet jag. Kul var det iaf och med tanke på allt jag äter:)

Har nu intagit en ganska medioker frulle - når inte upp till thaifrulle helt klart. Agnes äter som en myra och badar 'all the time'...lyckades även hitta en vän direkt, så kul. Nu är de iväg på "fun kids" och i em är det ABS Showkids...tror inte detta evenemang drar lika hett i år, men vi får se:) träffade även vargen när vi kom igår, men han hade visst blivit löjlig, hahaha.

Nu blir det solstol, bad och ljudbok...det är riktigt snuskigt varmt och det älskar jag:)

Ha en bra tisdag!

Kommentarer

  1. Förstår att det krävs träning inför all den maten.Vi åt inte heller så dumt igår efter att ha hämtat mat från Troja och sedan fick det bli en promenad runt Backa med Valdemar.Idag är det lite molnigt men varmt, senare ska det komma åska har de pratat om.Ha det så gott.//ASD

    SvaraRadera
  2. Trojas mat är inte fy skam:) vi har det så gott och Morva badar hela tiden. Jag var nere vid stranden och tog ett dopp = riktig Ylva temperatur i vattnet.

    Kram F.Y.A

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...