ABS showkidz...

Lilla är en riktig showare och älskar att stå på scenen:)
Kanske en framtida kandidat i entertainer-teamet...

Kommentarer

  1. Förstår att Agnes har kul som älskar att dansa och uppträda.Inga svårigheter att finna kompisar heller.Vi har ätit på uterummet och sedan gått en promenad med Valle,därefter kaffe så nu mår vi gott.Har även tittat till era blommor och vattnat lite + tagit in posten.Cisco mår som en prins,har varit ute på långpromenader med snälla AB,som vi sett från uteplatsen.Nu är det dags för sängen.Ha det så bra och kram från ASD.

    SvaraRadera
  2. Hej bästa Mamsen!
    Jag pratade med bästa AB igår och Snorreberg mådde bara bra. Jag har varit uppe och tränat lite...nödvändigt, och som du bara kan räkna ut, så är matintaget rejält:) tur att det 'bara' är all-in i en vecka hahaha.

    Har precis ätit frukost och den är sådär. Agnes badar för fullt och träffade direkt en kompis från Helsingborg dom är 8,5 år. De har så kul ihop och vi ser knappt röken av dem:) det är aktiviteter mellan 10-11.30, 14-15 och dansträning 15-16...det är verkligen en vecka för MorvaLisa:) fattar inte hur hon orkar. Klämde även upp sig på scenen när entertainer-teamet körde Lady Gaga...jag och F låtsades inte om att det var vår dotter.

    Nu är jag smörjad och redo för solstolen i typ 35-38 gradig lovely sunburning, kram från oss och hälsa pappa så mycket.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...