Frossar och gördel...

Godkväll!

Har faktiskt lite dåligt samvete över mitt frosseri - my good vad jag har frossat i mat, goda bakelser, kakor och munkar för att nämna några laster...

En annan kul grej är att jag varken använder linser eller glober:) fy faan vad jag ser bra, hahaha! Och jag är fortfarande bara 39 bast...kom nu inte och skyll på en stel lins - nopp, jag ser inte bara bra, utan jag ser jävligt bra ut oxå:) lalalala...


Kommentarer

  1. Ja du ser att d e inte bara negativt att bli 40 vettu :)) får kanske uppsöka optikern när ni kommer hem....!
    Du behöver inte ha dåligt samvete, du rör så mycket på dig när du e hemma .., passa på att ha semester! E ju väldigt svårt att inte prova alla goda desserter och all mat som serveras...... Tycker ni att vi ska köpa till all inklusive?
    Ha d bäst! Kram från Tess

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vad gällande om Ni ska göra tillägg på all-in, så är jag/vi nog inte de rätta all-in familjen:) vill inte råda utan kan bara skriva vad jag tycker...vi har ju bara haft all-in en gång tidigare och den var amazing:)

    Frukosten=sådär

    Lunch=helt ok, mycket sallad och det älskar jag. Inte så mycket att välja på.

    Middag=har oxå varit helt ok (förutom igår) massor av sallad här oxå. Desserten finns allt från slemmiga gelé tårtor, kakor och underbara tårtor.

    Jag har inte smakat på någon alkoholhaltiga drycker utan druckit vatten, cola light och ananasjuice. Ingår inga fruktdrinkar, men de fixar du själv med att lägga färsk frukt i juicen.
    på f.m är det snacks där uppe (vet inte vad, har inte kollat:)) på e.m finns plättar, bröd, munkar, pizza, frukt, popcorn m.m.

    Jag har ätit too much:) och 1v all-in är tillräckligt för våran del, men jag ångrar inte att vi tog det. Gick bara en kort promenad utanför igår och det var ganska 'öde' och inte allt för många restauranger. Tror man måste in till centrum.
    Den mat jag gillat mest är sallad (av alla slag) fisk, ris, kalamaris, kyckling och pasta.

    F tillägger att han tycker att köttet har varit helt ok.

    Betyg F 3.5/5 och Y 3/5

    Kram från oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...