7:e resan till Cypern...

Ja, och vad är det som drar oss tillbaka?
*Solsäkert
*Varmt och härligt vatten
*God mat
*Avkopplande och kort flygresa

Imorgon är det sista dagen på vår tripp till Cypern för denna gång...och kroppen har fått sol, salta bad och en massa god mat:)
Var kul att prova Fig Tree Bay, fast Ayia Napa är och förblir vårt 'näste'...lite liv i luckan är ett måste. Hotellet vi bor på nu ligger precis vid hamnen och vi har endast 500 m upp till centrum. Visst, det är en massa ryssar, meeen de har börjat uppträda sig bättre och bättre.
Hotellet är nyrenoverat i modern stil (passar oss) och frukosten är helt ok.

Precis nedanför ligger en stor strand och där har vi tillbringat många timmar och gottat oss. Hämtat mat från både Pizza Hut eller KFC och intagit detta under parasollet vid stranden - mysigare kan det knappast bli (tycker vi:))

Poolen har inte använts så flitigt denna vecka, men imorgon får det nog bli en pooldag.

Ikväll ska (nog) F och lilla prova 'bollen' vid nöjesfältet (jag vågar inte:)) en boll som slussas rakt upp i en väldans hastighet...man får sedan med sig en t-shirt och DVD. Undrar om det kommer vara brunt i deras byxor efteråt?!
Återkommer med information senare...

Kram från oss!

Kommentarer

  1. Kan bara instämma! Vi har ju varit på denna underbara ö några gånger oxå och det är underbart! När hi hade varit på dominikanska så jämförde vi med Cypern..., :)) finns allt där liksom.....
    Njut sista dagen .... Här blåser det i massor idag och e kallt! :(
    Ha d bäst!
    Kram Terese

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...