Qi gong...

Godkväll!

Då var man åter hemma efter en mycket trevlig utflykt med bästa Sabina och Cajsis. Yasuragi Spa gav då mersmak och säkerligen blir det ett kärt återseende nästa sommar, men då gärna en natt extra.

Stället Vi aldrig kommer glömma är Orminge centrum...vill inte gå in på närmare detaljer, utan dessa håller Vi för oss själva...Men många skratt har det blivit:) En sak Vi båda är överens om är i allfall att det är inga fel att "försöka" på egen hand...som sagt, den som letar-den finner!!! Även om det ibland kan vara med lite olika "omvägar" och ändrade planer:)
Nu har Vi åkt tåg, buss och tunnelbana...

Mycket kan då hända på två dagar...som orden; "Nu är Vi tystare", "Prata med små bokstäver" och "Nu smyger Vi fram" har då upprepats oändligt många gånger:)

Nu har jag även provat Qi gong för första gången och säkerligen inte den sista...att samla kraft och energi är då verkligen behövligt. Hade dessvärre lite svårt att fokusera tankarna, då de hela tiden drogs åt "Stig-Helmer i Hälsoresan"...skämt å sido, kan vara värt att prova då min sömn har varit si och sådär på sistone.

TACK, än en gång för två superdagar!

Kramar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...