Godmorgon...

Hej Torsdag!

Vaknade precis och tänker inte gå upp än på ett tag...lilla snusar och sover, medans F redan har kilat iväg till jobbet. Han ringde just och berättade att frukosten skulle jag nog inte bli missnöjd över. Hade inte räknat med det heller då Scandic-frukostar är oslagbara...Opalen som vi bor på nu är nog en av favoriterna:)

Har som sagt inte kollat vädret ännu, men idag får det nog bli "lite" shopping i allafall...denna mycket trevliga aktivitet har tyvärr lilla ledsnat på precis...finns en affär som lilla gärna besöker flitigt och jag behöver nog inte skriva vilken:)

Kram!

Kommentarer

  1. Har också sovit en bra natt(underbart).Ska nu städa lite eftersom vädret inte verkar att bli soligt utan lite mulet och blåst(vilket jag tycker om).Igårkväll var jag och Ulla-Britt ute och åt pasta på Bremers vilket smakade bra samt en pratstund på Skäret med ett glas rosèvin innan sängen kallade.I kväll ska vi åka till Hållö om vädret tillåter för viskväll med Hållö vänner,ska även ta med lite mat och dryck.Kram till er alla från ASD.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...