Bakar igeeeen och feber...

Idag kör jag tekakor med havregrynsgröt i och degen ligger just nu och jäser☺...blir kanske en dubbel sats bullar också (om tid och ork finnes)

Agnes leker med Agnes😉...men imorgon har jag lovat lilla att Vi ska baka kakor. Mycket bakning har det blivit senaste veckan och det är väl "nyhetens behag"

Startade dagen med en liten springrunda och lite agilitysvängar...fixade sedan frukost till A & F innan jag for till stadens sus och dus för att fixa naglarna.

Uppdatering och ändrade planer...tyckte att lilla var lite väl hängig för att vara henne och mycket riktigt visade tempen 38.5😣. Så nu kan Vi tyvärr inte åka till fam. Persson ikväll som alla sett fram emot och lillas kompis har åkt hem. Sånt är livet och kompisens pappa, som är läkare, sa att det härjar mycket olika virus för tillfället.

Kommentarer

  1. Vad har hänt med fläkten ser ut som den ligger på bänken. Ja baket ser ut att ha blivit bra. Nu har vi varit och fikat och det smakade bra, mat och dryck kan vi inte klaga på. Tyvärr sitter byxorna lite hårt i midjan men det får vi åtgärda hemma. Kram från oss.

    SvaraRadera
  2. Så synd att A blev sjuk, hoppas hon kryar på sig fort. Vi såg också fram emot besöket men ni är välkomna nästa lördag istället! Ska försöka spara lite gottigott tills dess och inte käka upp allt i soffan nu... ;-)

    SvaraRadera
  3. Tack gulligaste☺...har en styck febrig och hängig A brevid oss i soffan. Känns så himla trist och Vi som hade sett fram emot denna kväll med trevligt sällskap och gottigottgott😉. Men vi tar nya tag och hoppas på nästa lördag istället. Kram och ha det så gott "i soffan med allt gottigottgott"

    SvaraRadera
  4. Men Mamma, det är ju min nya fina assistent du pratar om😅...fläkten är visserligen lite sned och har några år på nacken, men funktionsduglig. Lilla är riktigt krasslig - ingen matlust och ont i magen. Ligger nu och sover i soffan medan vi kollar på Mellan. Min buk är också hyfsat utspänd efter mina goda tekakor och chips samt ostbågar☺. Kram från oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...