Strandpromenad och poolhäng...

Godkväll Tisdag!

Var först tvungen att tänka efter ett slag - vad är det för dag☺
Och imorgon är det Nyårsafton, frågan är bara hur ska man orka vara vaken till 23.59...
Nu är klockan 21.18 och vi sitter som utslagna och mätta i soffan efter en afton inne i Saladan. Köpt med lite ny mjölk till mitt kaffe och skithuspapper, som för övrigt är tunnt som skam.

I morse fick det bli en joggingtur och sedan en stoooor kaffe med rostbröd. Kaffet (läs Gevalia pulverkaffe) smakar förövrigt så gott tillsammans med en rejäl skvätt tysk-grädd-mjölk.
Idag orkade vi inte åka moppe till "någon" strand, utan tog en promenad vid vår egna strand. Borta vid mamsen och papsen's place blev det badstopp☺. På hemvägen satte vi oss vid en strand restaurang kallad Castaway och delade på en nachos-tallrik - en stoooor tallrik med en massa gotteligottgott.

Idag har fläsket stekts i gassande sol och svalkats i en kall pool...druckit god latte och frukt-tallrik med banan och ananas.

Nattinatti♡

Ps) när F satt och kollade priser på en båttripp till Koh Rook, så passade jag och lilla på att fota en liten Loosa, söt som socker och tre skitar hög☺.

Kommentarer

  1. Har du investerat i en ny klocka, min går alldeles utmärkt än. Tur att man köper med kvalitet eller? Har F också köpt någon klocka än. Ser ut att ha varit bra väder, men är det kallt i polen. Hur är temperaturen i havet då? Vi hade ju jätte varmt i havet förra året.//ASD

    SvaraRadera
  2. Klart att F har inhandlat en klocka. Den förra ramlade visarna bort när han skulle demonstrera klockan på jobbet - herregud. I vår pool är det riktigt kyligt och svalkande. I havet är det skönt, men kanske inte lika varmt som förra året. Idag och igår har solen gassat på annars har det i regel kommit någon skur var och varannan dag. Kram från oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...