Julafton i Thailand...

Hej på Er alla där hemma!

Tänk att vi för andra gången väljer att fira julafton på annan ort☺. Och Vi ångrar oss inte en sekund - vi lovar👍

Startade dagen med en joggingtur och sedan fick lilla välja några julklappar ur högen☺. Tomtemössorna (har sett fler kandidater) på och en väldans julafton-feeling, hahaha
Efter frukosten blev det en sväng på stranden och vi stannade till vid ett manjana-ställe och tog lite att dricka. Nu har lilla badat i poolen och väntar på svenska klassikern falukorv och makaroner...blir sedan en sväng till Saladan (där vi fortfarande inte har varit).

Igår kväll åt vi med en annan familj, där lilla har hittat en "ny" vän. Trevlig kväll med god mat☺.

Längtar faktiskt efter en svensk jultallrik med en massa gotteligottgott...Vårt julfirande börjar på stranden med glögg och pepparka vid 18-snåret (och då sitter kanske Ni och äter Er jullunch)
Återkommer med mer bilder vartefter dagen lider♡

Kram från tripp-trapp-trull

Kommentarer

  1. God Jul på er, just nu förbereder vi vårt julbord som ska intagas ca kl ett. I år har vi bytt ut lutfisken mot hummer tror att det blir gott. Lutfisken blir på juldagen. Vi har ca 5 grader och en lätt vind underbart. I går tittade vi på bingolotto och växlade med crokodile dande eller hur det stavas. Sture vann en ny lott men vi kanske har vunnit mer för vi har inte rättat dem ordentligt ännu. Sture vann även på V75 420kr, så han hade tur igår. Kramar från oss i Smögen, vi hörs.

    SvaraRadera
  2. Kram och God Jul från oss Thailand ♡

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...