Trötta och hotellbyte...

Hej Tisdagkväll!

Nu ligger Vi nerbäddade efter att ha varit vakna i hur många timmar som helst. Flygresan gick bra trots förseningen och vi flög in en timma. Lyckades även hanka på en kille som hade förbeställt taxi till Khao Lak, till en billig peng:) Hotellet vi hade förbokat låg ännu sämre än vad Vi tänkt oss, så Vi bytte hotell och bor nu på samma som för två år sedan. Mycket för att det finns mera kompisar för skatten...och hon jublade vill jag lova:) Har blivit bad och skön sol med ögon som har gått i kors...lite sliten, nja...mycket sliten, ha,ha:) Nu när vi var ute och åt så somnade lilla sittande och det säger nog en del att Vi har lite att sova igen.

Idag har det varit kalasväder som Vi hoppas mer av. Pratade med ett par som Vi träffade på just detta hotell för exakt 2 år sedan och det har varit lite halvkasst väder, med en hel del regn...ja,ja vädret rår ingen på, men önska går ju alltid:)

Ha det gott, många kramar från oss!

Ps) Annbrith och Roland!
      Hoppas att Snorren är snäll och att det går bra:)
      Kram och pussa på han från oss...

Kommentarer

  1. Har just kommit från ert hus efter att ha tagit in posten.Fick se när jag skulle gå hem att ni har besök av myror,ska behandla de små krypen så de flyttar.Har även hälsat på moramora och allt var bra.Ska nu ge mig ikast med handtvätthögen som har vuxit på höjden.Sture ska åka på bandy.Kramar från oss här hemma//ASD

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Var myrorna i hallen? Vi har sett några inna och innan vi åkte ställde vi ut en dosa, men du får gärna preparera med andra grejjer:)
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...