Pizza...

Hej igen!

Nu är Vi mätta återigen:) Jag äter som (vanligt:)) en häst och nu står buken ut som aldrig förr...Vi vart så trötta efter dagens tur, så det blev hämtpizza idag igen:) För ingen av oss orkade "göra oss i ordning" för att gå fram på stan.

Dagens tur var kanon och med en utomordentlig service...nästa tur får nog bli till Tachai, som oxå verkar vara super. Jag har lite svårt med att "sorkla"...får liksom ångest att andas under vattnet och tillråga på allt lyckades jag för första gången bli bränd av en "jelly fish eggs" och fy fanken vad det gjorde ont...blev genast ett märke på armen och Ylva snabbade sig genast upp i båten igen. Aj,aj och Thai-guiden kom direkt med ättika.

Vid tredje stoppet fick Vi se sköldpaddor precis brevid oss...riktigt häftigt!!! Var i land på två olika stränder med sand som potatismjöl och helt underbart fina vyer. Man får nästan nypa sig i armen och suga in allt vackert man ser. Även fast Vi har smort in oss *flera, så har Vi bränt oss lite var till mans och jag ser verkligen ut som en skär gris, med en massa fräknar:)

Att det redan är en vecka sedan Vi gifte oss och har snart tillbringat en hel vecka här...får redan ångest över att åka hem om en vecka...tänk att resa är verkligen det bästa som finns:) Vi njuter av varje dag...

KRAMAR!

Kommentarer

  1. Vilka fina kort. Och vilket vatten....förstår att ni njuter.
    kram H

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...