Landvetter tur & retur...

Hej Fredag!

Helg, strålande sol och simtävling imorgon, tjohooo vad kul☺

Meeeen mindre kul är att en styck Lilla har blivit förkyld igeeeen, grrrr vilken skit!
Slår väl aldrig fel - hemmatävling och krasslig Morv♡. Nu håller Vi tummar och tår för att hon ska orka simma/kunna vara med.
Jag vet hur mycket hon har slitit och kämpat för sin medley och blir sedan sjuk, det är så orättvist, så tummen ner för snoriga näsor, hosta och onda halsar👎.

Jag har varit uppe sedan 04.00, då klockan ringde - 04.45 var jag hos bästaste mamsen å papsen, för att transportera dem till Landvetter. De har nu 3 veckors semester på Lanzarote framför sig, härligt värre☺.

Lilleman gick riktigt fint under gårdagens träning och ett extra plus för Börje som var med. Han växer för varje gång och efter att ha suttit och glott vid sidan i 3 h!!!, var det äntligen hans tur. Sprang en mycket lättare version av banan och han gjorde det med bravur - världens bästa Börje♡

Nu ska jag gå ut på en promenad med pöjka☺

Kommentarer

  1. Har skickat ett mail men vet inte om det har kommit fram. Vi är nu tillbaka efter att ha ätit en god fick och skaldjur soppa. Det ska bli skönt att få krypa ner i sängen efter en lång dag. Kram från oss på Lanzarote.

    SvaraRadera
  2. Skönt att Ni äntligen kom fram😎. Här sitter vi nu och äter frukost (Freddan åkte till b-huset strax efter 8). Lilla är något bättre och ingen feber. Sovit i 11.5 h och ska inte simma förrän i eftermiddag.
    Här är det soligt, vindstilla och nog ett par minusgrader, då backen är helt vit.
    Kram från oss❤

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...