ThaiCat...

ännu en kalasmysig kväll med god mat...

Kommentarer

  1. Hej!
    Efter en långpromenad och med en nyduschad Cisco sitter jag och tar en kopp kaffe. Det är fortfarande +grader och blött ute, men man ser att dagsljuset är längre - en härlig känsla. Hälsa Sture att Ikväll spelar Villa hemma mot Broberg (Roland Henric och Alfred ska till Arenan), och i torsdags mötte de Vetlanda borta och vann med 6-5.
    Utanför fönstret under fågelbordet står det just nu en ståtlig fasantupp och äter solrosfrön, tror hann gillar det bättre än korn.
    Kram
    Annbrith

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på er från ett par slöa personer som har svalkat oss i det varma badet ca 29 grader.Här är vi uppdaterade till tänderna det enda vi har bekymmer om är plattan och var ochvad vi ska äta under dagen.Vi har ett litet matställe ca60 m utanför hotellet på stranden där vi brukar äta en god lunch för ca 25 kr var så det kostar att ligga på topp, standarden är inte som hemma Sture har sett hur disken fungerar men ack så god mat.Det enda vi gör är att slappa och bada, badkläder är de enda plagg som vi har på oss hela dagarna.Myggorna har hittat en vän här men Sture får nyttja myggmedel så det står härliga till så går det bra.Kramar tiller från Sture och Ann Sofie.

      Radera
  2. Hej!
    Papsen är ganska 'bra' underrättat av hotellets internet och surfplatta:) vi har kollat vädret och sett att det ska bli omslag till lite kallare...Ikväll har han ätit sin andra pepparstek med grönpeppar på Thaikatten.
    Detta blötväder är väl härligt för en vit hund, hahaha...kommer inte ihåg ifall jag packade med Losse-man's schampo, annars finns det inne på 'stortoan'. Hoppas att gåbben sköter sig...Vi har det underbart och jag kan inte påstå att Vi längtar hem (kanske lite till Snorreberg då isf:))
    Soliga kramar från oss alla!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...