Onsdag och en riktig ap-upplevelse...

Sawadee Kaa!

Lilla har haft 'date' vid poolen och våra nya vänner ska nu vidare mot Klong Dao...men imorgon tar Vi moppen och checkar deras nya place.

Nu sitter Vi på en strand (kommer inte ihåg namnet:)) och slappnar av efter en riktig närkontakt med en ap-familj på 6 stycken hyffsat stora monkey's, tralalalala...tanken var att bada på Bamboo beach som ligger riktigt långt söderut brevid nationalparken. Och nationalpark innebär monkeys...så när vi parkerat moppen vid sidan av vägen, så kom pappa apa fram direkt för att kolla läget, gulp vad rädda Vi blev! Och faan-skapet var räääätt närgången och ville bara åt lillas påse med provianter...vi kom i alla fall snabbt upp på moppen och när Vi fick vänt fordonet, hade hela familjen (6 st) plötsligt kommit på besök...F hängde dig på tutan och gasade allt han kunde och sedan fick vi korsa mellan ap-kräken:) jag blev lite smånervös, vilket resulterade i skrattanfall (kusin-vitamin vet vad jag menar, sen våran resa till Lillehammer:))
Kan också tillägga att vägen var rejält kuperad med riktiga upp och ner-försbackar på som mest 19% lutning, tralalalala...herregud, vilket äventyr. Tyvärr inga bildbevis eftersom nerverna vart i olag...

Uppdatering 14.53...nu sitter Vi vid sunset-view-point och njuter av en fantastisk utsikt.

Hej så länge!

Kommentarer

  1. Jodå, de skrattanfallen känner jag väl till och inte enbart i från Lillehammer utan vid flertalet andra tillfällen. Usch för aporna, det skulle jag nog inte gilla. Här har regnet smattrat hela dagen men nästa vecka visar minusgrader. Fortsätt ha det skönt och köp lite bananer så kan du mata kreaturen nästa gång de dyker upp.
    kram H

    SvaraRadera
  2. Vilket äventyr, tänk att träffa Ap-kungen med familj det måste både varit spännande och nervöst. Va kul att ni åker och ser er omkring, verkar vara fantastisk natur. Hälsa alla!
    Kram Annbrith
    och puss från Cisco

    SvaraRadera
  3. Herr Apa och hans familj var hungriga...och Vi blev sket-i-byx, hahahaha
    Ge Cisco en bamsekram och puss från oss!

    Kramar i massor från oss alla!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...