Zumbadebut...

Hej igen!
 
 
Jag vågade! Äntligen har jag fått tummen ur att prova på zumban - och det känns i hela kroppen...tyvärr fick jag ännu ondare i mina arm och axelleder, trots att jag tog det mycket lugnt med armarna. Skulle behöva en spruta tuppkam i varje led - för fy f**n vad ont det gör. 
 
Hur var det att dansa zumba då? Svårt är just bara förnamnet för en person som har missat allt vad takt heter och lägg därtill kordinationssvårigheter...hahaha, men det bjuder jag på - hittade rätt några gånger och jädrans vilket tempo det var. Pulsen var hög, drickflaskan (som snälla A tog med till mig) med dess innehåll tog slut och jag blev svett i armhölan.
 
Väl hemma var jag stelare än stelast och med två tabletter Alvedon ska jag nog kunna ta mig från stol till soffa...Ja, jag har fyllt 40 = krämporna löser av varandra...
 
Nu ska jag kolla på ett efterlängtat Solsidan, med humor som faller mig i smaken. Har förberett inför morgondagen och denna kommande vecka ska jag vara på stenporten. Pappsen blir involverad en hel del, då F är mestadels i Gbg och jag jobbar lite längre dagar.
 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...