1 september och höstens första simträning...

 
Hej Söndag och 1 september!
 
Då var hösten på ingång och vädret också, eller?! Kändes lite kyligare när Vi åkte hem från höstens första simträning...känns så skönt med rutiner igen:) Söndag =  simträning och pizza...
 
Igår var vi på LBK`s 60-årsfest och snälla papsen både skjutsade och hämtade...japp, Ni läste rätt, Ylva drack alkohol hahaha. Eller rättare sagt typ 4 cider så nu tar det nog 1 år innan detta upprepas:) LBK fick fina gåvor och Christina höll ett tal från klubbens begynnelse, då klubben startade upp i mars -53 med endast 6 medlemmar.
Med mat från Stures och inhyrd trubadur så vart det liv i luckan...vi åkte hem vid 23.30 och det kändes alldeles lagom efter en heldag och förkylning. Lilla sov hos bästa mamsen och papsen, Tack för hjälpen!
 
På förmiddagen blev den en långpromenad med Lilleman och sedan tacos hos bästa mamsen. F har målat (igen) och jag tog mig en liten powernap i soffan.
Imorgon och på tisdag är det lägerdagar i Sjölunda för lilla så stora ryggsäcken ska fyllas på längden och bredden. F ska till Gbg och på kvällen ska vi röja på klubben efter helgens jubileum.
 
Nu lite tv och sedan sängen - Zzzzzz
 
 

 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...