Fönsterputs och lek-kompis...

Hej fina lördag!

Åter en fin höstdag och vad kan inte passa bättre än att putsa några (invändiga) fönster. Inget kul direkt, men med fönster-puts-skrapan Vi köpte för ett år sedan på Villa Hem Mässan så går det faktiskt ganska okey. Ett nödvändigt ont och när tiden finns, vad finns det då som hindrar??? Hade mycket hellre sprungit/promenerat men nu när foten är som den är, fick det bli detta istället:) Faktum är den att foten känns mycket bättre och ska snart få veta hut igen:)
Vår tanke och förhoppning var ju annars att hämta lille Cisco direkt efter frukosten, men icke sa nicke...klart ägaren hade planerat in en resa till (bajs) Ullared just idag!!! Men vad fasen, det blir att hämta lille ikväll, för idag ska han hem till oss. Vi har ju väntat ihjäl oss hela veckan och känner oss "förberedda" till tusen:) Klart att det kommer bli jobbigt och jag är helt inne på att slagga i tvättstugan de närmsta nätterna:) Igår gjorde vi klart försäkringen, då han hade varit hos veterinären och fått både spruta samt id-nummer.
Agnes har sin dagiskompis Lisa här idag, så det är tjo och tjim på rummet (som tur är)...igår när F kom hem gick han och lilla en sväng för att kolla hur bredbandgrävningen hade gått under dagen...kom sedan hem 2 h senare och Morven var helt uppspelt efter att åkt 4-hjuling (en liten anpassad för barn) alldeles själv...oj,oj innebär detta att vi "måste" köpa en sådan här nu?!
Näpp, nu ska mat-tants-Ylva börja att förbereda dagens lunch som ska bli biffar...förresten gårdagens kvällsmat blev det ordentligt tryck i. Var som en halv eldslåga ur munnen och det gick åt en del vatten:)


Hej svejs så länge!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...