Inlägg

Visar inlägg från september, 2011

Solig fredag...

Hej Fina Fredag! Åter en finfin dag och även den sista september. Vi har varit i Kyrkans Gård en sväng för pyssel och sång. Idag blev det en fin ängel med långt lockigt hår och färglagd med glitter. Ska försöka ge mig i kasst med en liten kaka tills ikväll då Vi får Vinningabesök:) Nu ska jag släppa veckans bomb... På söndag ska Vi åka och kolla på en liten valp ...har inte velat skriva om denna stora händelse tidigare och valpen vi ska se är bara "förhandsbokad". Egentligen hade vi redan "bokat" en hanhund av en kompis till F, men tyvärr fick mamman som valpade igår endast en liten valp och denna är en tjej. Vi har bestämt att det ska vara en hane...så jag och Agnes blev sådär lagom besvikna, men, men, hundar finns det väl alltid gott om och förhoppningsvis kanske det blir en nu på söndag:) Det bästa med valpen vi ska åka och kolla på är den att valparna redan är 7 veckor och leveransfärdiga till nästa helg...fattar Ni vad spännande detta ska bli:) Kan ju s

Då var man här igen...

Bild
Och säger Hej till Happi...

Torsdagsfika på Konditoribageriet...

Bild

Äntligen...

Bild
Fredrik's dröm blir snart verklighet:)

Godmorgon Torsdag...

Jag och lilla sitter och intar en god frukost, bestående av smörgåsar med ost och god saltgurka. Sedan är det dagis och i eftermiddag knatteskutt, som är s i s t a gången utomhus:) Ska ifs inte klaga på blåsten...men lite lurigt för de små liven att utöva ngn så kallad övning, iförda med full utomhusmundering..Ikväll är det Ylva-kväll och vi ska till Gunilla på symöte... Hej så länge!

Promenad...

Bild

En blåsig Onsdag...

Godmorgon! Har precis lämnat min lilla Morv på dagis och drar nu kosan mot ÅVC för att kolla status på armbågen. Ha en bra dag!

Jobbdag...

Bild
Vad glad jag är över mitt jobb, en dag som denna:)

Helt vanlig tisdag...

Bild
RÖTT...men Vi är för en gång skull i tid:)

LR-utdelning...

Godkväll! Då var man färdig för idag...och kul att få "dela" ut första LR-leveransen:) Jag och lilla var i Rackeby på förmiddagen och idag blev det två fina pärlhalsband med oss hem:) Efter lunchen drog vi ner och hämtade LR-paketet och sedan var det bara att sortera varorna till mina första beställare... Blev en sen promenad nu på kvällskvisten i det pissiga vädret och nu är det hög  t i m e  för wordfeud igen:) Kramelikram!  

Power-walk...

Bild

Sandvikpromenaden...

Bild

Söndagspyssel...

Godmorgon! Ska "bara" surfa lite innan det är dax att ta tag i lite nytto-görenheter, såsom dammsuga och stryka:) Kan bara heller inte slita mig från wordfeud som är rena giftet... Jag är helt alena och då gäller det att få gjort undan lite...F är ute med en kille och rekar inför morgondagens bredbandsgrävning och Lill-Morven fick vara med och åka fyrhjuling...har nog aldrig en gladare liten Morvel:) I eftermiddag blir det skogspromenad och även att hämta mitt pris ... På återseende! 

Wordfeud...

Är helt fast i detta spel (alfapet)...är med i två spel för tillfället:) Man kan inte sluta...härom "natten" var jag vaken till 02:00 och det var wordfeud's fel...prova och Ni är garanterat fast:)

Känns skönt efteråt...

Nu fanns det ingen återvändo...dax att köra igång med springrundan igen=rena själv-plågningen (första rundan), men så skönt efteråt:) Känner redan vad "fast" bajlådan har blivit...

Promenad i underbart höstväder...

Bild

Höstfint

Bild
Hos Christina och Patrick

Kalasdax...

Bild
Denna gång hos dagis-Noah...

Fredagsmys...

Bild

Solig fredag!!

Och dessutom en härlig blåst. Vi har precis kommit hem efter att ha varit hos TarziLarzan...undra hur mycket han längtar efter att matte & husse ska komma hem igen:) På f.m var Vi på badhuset och sedan åt vi lunch i cafeterian. Nu är det bokat och klart, i slutet av oktober har jag och tre mammor hyrt badhuset och sedan ska Vi bjuda hela Äppelbo på badkalas. Hoppas att det blir ett uppskattat kalajs... Ha en fin fredag och trevlig helg! 

Första kvällen hemma...

Godkväll alla bloggisar! Tänk Er, jag som är en riktig hemmaråtta har varit ute och flängt hela veckan och idag är första kvällen i soffan framför Tv`n (där jag nog hör hemma som bäst, ha,ha:)) Jag och Agnes sitter/ligger och väntar på Robinsson (F jobbar), men tyvärr har lilla svikit mig och har redan somnat brevid mig:) Knatteskutt-träningen är en jobbig träning...idag hämtade Vi upp lilla Alicia, då Alex hade fått feber. Barn=planerna kan snabbt bli ändrade... Förresten för er som inte träffat Happi, rekommenderar jag och lilla ett besök till Arken Zoo starkt. Agnes tyckte det var fantastiskt att Happi kunde prata så bra...papegojan i sig var väl ingen större nyhet, då det finns gott om dem utomlands, men att kaunna så pass många ord. Så för Er som är sugna på en liten förändring i vardagen...Köp Happi, för ynka 20 laxar:) Jag har starka funderingar och som ägaren i affären sa, "först till kvarn"... När vi hämtade posten nu på kvällskvisten, fanns ett handskriv

Hej, säger Happi...

Bild

God kycklingwok...

Bild
Nu ska Vi gotta oss med god Rhodosmat till Boon...Jägarna var förresten riktigt bra...

Först av alla...

Bild
Undra nu vilket säte man ska slå sig ner i...

Biokväll...

Nu åker Vi till Skövde...biokväll med Jägarna och sedan blir det någon god matbit nånstans. Precis lämnat av lilla hos gamlamormor, där mormor är och sen ska Morven sova över hos mormor å morfar. Tror Ni att hon blev glad när jag berättade denna stora grej:) Hej så länge!

Nu är foten glad...

Bild

Blöta fötter...

Bild
Kul med ett litet hål i den så kallade "gummistöveln"...höger fot är inte glad...men nu ska de kasseras och nya ska bli inhandlade på Granngården.

Dagens sysslor...

Då var man hemma och nerbäddad i en efterlängtad säng:) Min liv har verkligen gjort en rejäl omvändning och min (lilla) hjärna jobbar på högtryck...kul är det och jag är sååå sugen på att beställa värstig-smyckes-väskan. Imorgon har jag för tanke att höstplantera på Höken och på kvällen ska jag och F ha en mysipysenkväll med bio och en bit mat. Godnatt!

Sagostund...

Bild
På bibblan med Lena...

Samma varje morgon...

Bild
RÖTT!!!

Lyckad kväll...

H ej igen! Oj, nu snurrar det ordentligt i skallen...en kanonkväll med trevliga tjejer och ett stort Tack till Therese för all hjälp:) Hur kul som helst och beställningen är redan lagd... Agnes har fått G+ ikväll och lyssnat snällt, med ett litet undantag för nagellacksmålning som hon blev lovad av "Leo`s mamma":) Nu ska jag varva ner och sedan väntar en välbehövlig säng på mig... Godnatt! 

Sminkpartyförberedelser...

God eftermiddag! Blir ett "sent" första inlägg idag:) Startade även denna dag med 30 min på crossen och lagom färdig tills en liten Morv vaknade. Efter frukost åkte Vi till Rackeby och Smått & Gott...sedan vidare till Hjertberg`s och handla lite tills i kväll. Känner mig hyfsat förbered och håll nu tummar och tår för mig ikväll:) På återseende!  

Grattis Roffe...

Prata om att vara avskärmad från verkligheten:) När våran självaste ryttarkung går och vinner EM-Guld...ett jättegrattis till Roffe och Ninja la Silla som i dag skrivit in sig i svensk ridsports historia med sin bragd...

Huller om buller...

Hej svejs! Vilken dag!!! Full av intryck och så mycket nytt...jisses, i min hjärna är det ett halvt inferno för tillfället:) En kul dag, med 450 LR- konsulenter på samma gång...Min sista vecka har verkligen varit "fullbokad", från pensionärsliv - till var och varannan dag borta hemifrån:) Undra vart detta ska sluta?! Imorgon är det sminkparty och på tisdag har Vi teamträff, men på onsdag är det bara en F & Y kväll...då Vi ska till Skövde och kolla på Jägarna 2. En viss liten Morv blev väldigt glad att se på mig på kvällskvisten och har nu somant gott i soffan... Kram Y  

Smyckeslansering...

Bild