Oktobers alla helger...

Godkväll!

Nu har väl verkligen hösten kommit med besked - mörker, blåst och regn...och då är man glad att ha tak över huvudet:)
Skämt å sido, jag gillar hösten och dess blåsiga stormar:)
Meeeen, måste villigt erkänna att tankarna emellanåt går till Sai Naam och Koh Lanta, tralalalala

Imorgon är fritids stängt och lilla får ytterligare en sovmorgon...jag måste åka tidigt och F far till Gbg på workshop. Tur att Vi har världens bästaste Lilleman som fixar att vara själv så pass länge. Han lär inte vara lycklig om vi måste gå ut i regn och rusk på morgonkvisten:)
Till helgen är det äntligen första tävlingen inomhus - och jag tror att det passar Lilleman bättre. För kyla och regn går bort direkt. Nu har han fått tävla 3 helger på raken och det har kanske blivit i mesta laget. Men sedan är det drygt en månad till sista tävlingen, för Götene i skiftet nov/dec hoppar vi över. Kommer ihåg förra året = svinkallt i ett oisolerat ridhus, neeeej det går bort.
Har även tagit en rejäl funderare angående hans foder och kommer nu byta till Acana med inriktning för sport och agility...det sistnämda med en nypa salt, men det foder han äter i dag bringar alldeles för lite energi.

Kollade just i kalendern där oktobers alla helger visst var bokade:) nu till helgen är det agilitytävling och de två kommande helgerna efter är det simtävling för Lilla. Och helgen därefter, självaste Alla-helgona-helgen och då är vi i Danmark på simläger. Bara en massa roligt framöver med andra ord...simtävlingar är sjukt spännande och jösses vad man lever sig in i spänningen:) jag älskar verkligen att tävla och är så glaaaad över att Agnes verkar ha fått den genen också, tralalalala

Nu tickar klockan redan efter 21, så Godnatt alla läsare!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...