Hårdkörning...

Godkväll!

Då var man nerbäddad igeeeen - hade (en liiiiten) tanke på att gå upp tidigt och bara cykla en kortis med Snorreberg, men mamma du kan vara lugn, jag ska inte göra detta:)
Siktar på en liten tur till helgen istället och att "kanske simma" lite när vi är i Danmark...kvällens träning var långt ifrån ett lat-mans-pass och de fick jobba hårt. Med värmning och avsimning så slutade det nog på närmare 60 längder vilket blir 1500 m. I denna gruppen så är det ett betydligt tuffare tempo...där en övning var att simma så långt de kunde under vattnet och lilla simmade mer än halva bassängen under. Kan tillägga att en av de äldre grabbarna simmade hela, alltså 25 m, prata om lungkapacitet.

Till helgen är det tävling i Falköping och det inbringar ytterligare en mycket tidig morgon - insimningen var nog redan 8.15, phu...börjar likna agility-mornar:) hur som så är det värt tidiga mornar.

Förresten så har jag fått förlängt i Tun-skola hela november ut och det känns jättebra. Sedan är det bara två veckor i december att jobba innan vi åker på lite semester:)

Godnatt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...