Sol och en massa bad...

Hej på Er!

Idag har det varit en kanondag med en massa bad och sol...Agnes alla (5st) lekkamrater har åkt vidare, men det kommer ständigt "nya" och det är full fart hela tiden. Resortet är kanon med stranden precis nedaför bungen...Vilken tur att vi valde en bunge med seaview:) Behöver inte låsa och Agnes går som hon vill = semester med andra ord:)

Idag har det varit full fart på longtailarna som kommer med resenärer och badet har varit kalas...nu har Vi 2 dagar kvar och sedan bär det åter till vardagen igen. Känns skönt men ändå lite vemodigt, lite kluven med andra ord:)
Vi har haft en fantastisk semester med alla upplevelser, träffat en massa trevligt folk och härliga bad. Kunde önskat "lite" bättre väder den tredje veckan, men när vi nu pratat med en del, har vi nog haft ganska tur ändå.

Imorgon skulle jag vilja åka in en sväng till "byn" om man nu kan kalla det så...jag har lovat Lill-Morven en klänning till om det finns. Hon köpte en på Lanta, men tyvärr har det blivit ett rejält hål och den får stanna kvar här.


Kramar från oss!

Kommentarer

  1. Hej på er <3

    Ni är varmt välkomna hem och efterlängtade är ni oxå. Ett tips: Ta med solen från idag hem! Äntligen lite ljumma vindar här i dag iaf.

    Jag har förresten fått ett nytt jobb. Börjar första augusti om allt går som det ska. Spännande! I dag har jag fått med N till bilaffären. Kanske han mjuknar nu.. Ja, nu känns det som det var länge sedan vi sågs.

    Kramar till er och njut nu de sista dagarna <3
    /ANKK

    SvaraRadera
  2. Låter underbart,här är det dimma så man vet inte var man är ser bara 3 meter framför sig alltså ingen sol.Hade trott att jag skulle fått bättra på solbrännan men ack så blev det inte.Har nu vilat míddag och ska gå ut och plantera lite,inget som lockar men måste göras.Vi har även varit i Kungshamn och handlat lite och även monterat upp en persienn i sovrummet vid balkongdörren.När du beskriver stranden längtar jag tillbaka dit.Tror att det blir svårt att hitta någon klänning till lilla i "byn" men ni får göra ett försök,det blir att laga den gamla.Kramar från Sture och ASD

    SvaraRadera
  3. Hej Vänner!

    Kan säga att här hemma är det inget att längta Hem till visserligen +12 grader, men UTAN Sol...Så gråa tråkiga Dagar....

    NJUT nu av era 2 dagar som återstår!!
    Njut av värme & Sol.

    Många kramar A M G I Linder

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...