Kajak och eremitkräftor...

Hej Sverige!

Idag har Vi paddlat kajak med en annan familj...målet var den berömda Emerald Cave grottan, men desvärre hade tidvattnet höjts så pass mycket att vi inte vågade simma in. En liten utflykt blev det i allafall och man känner en härlig pump i armarna:)

Annars har dagen förgyllts med bad och sol fram till tretiden cirka, då det var time för dagens "skur"...eftersom resorten är täckt av sand, så har vi inte använt några pjuks denna vecka...rena semestern för fötterna med andra ord:)

Stranden här är full av eremitkräftor och på kvällarna går de verkligen skallgång kors och tvärs...har säkert sett ett hundratal om det räcker.


Kramar från oss!

Kommentarer

  1. Visst ser de lustiga ut eremitkräftorna,på morgonen ser det ut som man har krattat sanden i mönster.Vi har nu varit ute på en långpromenad här på Smögen,vädret är jätte fint det var 5 grader när vi kom vid tre tiden och då hade inte solen tittat fram så jag tror att det är varmare.Har fått tag i hummer som Sture har kokat och ska spisas i morgon kväll.Ska plantera lite vårblommor i några krukor i morgon samt sopa sand efter vintern.Ha det så gott det enda jag längtar tillbaka till är badet och att få lite sol på kroppen igen.Kram från Sture och ASD.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...