Dagens reseklipp...

Godkväll alla Bloggisar!

Tänk idag är det redan 1 november och vi hoppas att även denna månad ska bli lika "blåsig" och fin som oktober...nu har Vi bott hela 8 år i vårt hus och var har de alla åren tagit vägen??? Huset är nu långt ifrån nytt och till sommaren får det nog bli målning (igen:)) och även byte av en och annan bräda.

Idag har det varit städdag på Höken och bästa Pappsen kom ner med traktorn och nu är det krattat och fint...Cisco sov i bilen medan jag städade trappuppgångarna och fick sedan vara med ute och kratta löv. Helt otroligt vilket väder vi har...jag saknar inte snön, men lite närmare mot julen kan det gärna få bli lite kallare och liiiite snö...Agnes nämde faktiskt häromdagen och undrade när det skulle komma snö ute och ingen kanske kommer ihåg, men förra året kom den första snön redan 21 oktober...inte undra på att man var trött på snö och vinter:)
På tal om vinter och snö...även fast vi än har helt otroligt väder, så börjar det som "vanligt" suga i Thai-tarmen...Dagens reseklipp är flygstol med fritte GOT-Phuket för 1995:- ...nån som är sugen på att åka?!

Nu ska jag läsa igenom Morvens lilla skrift...sista skriket är för tillfället att skriva av från böcker och tidskrifter och idag blev det ur "Allt om hundar"...

Kram på Er!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...