En riktig prutt-dag...

Godkväll!

Då var man nerbäddad och kanske (läs hoppas) att tandvärken börjar klinga av...fick iaf en tid efter att ha hängt på telefonen tidigt i morse. Och mycket riktigt så låg antagligen en nerv i kläm och det blev att borra upp hela fucking skitet - rotfyllning...blir man trött? är väl bara förnamnet och när man får frasen; 'det finns inga garantier när man behöver laga'...den är också rolig lilla banan-jan-elände. Nu är den provisoriskt lagad och nerven är avlivad. Ska nu vänta i dryga månaden innan den ska fyllas med the real stuff...funderar om jag ska göra som romerna och sätta mig utanför någon affär med burken i högsta hugg - tandinsamling.

Är iaf glad över en nyklippt gräsmatta och trovärdig regnprognos från yr.no...imorgon har Vi skräp-plockar-dag och lilla ska till skogen, så det får gärna vara uppehåll.
Lilleman är helst inne en dag som denna och imorgon kör vi nog en favorit i repris - sova länge och snabbt ut i dungen för att kissa snoppen och bajsa stjärten...det är min Loose-man♡

Godnatt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Jobb, skola, semla(or) och carlzone...