Pepparkaksbaksdag...

Godafton!

Denna dag har gått i pepparkaksbakets tecken...efter en skön sovmorgon (igen:)) med en sovande skatt i pappas säng, vaknade vi (även lill-plutten) inte förrän 8.45, hur skönt var inte detta:)
Hann knappt komma ur sängen så ringer F och ville bli hämtad redan vid 10.45. Hann iaf äta frukost och dammsuga innan det var dax att hämta hem old-men på stationen, som för övrigt har varit ovanligt slö och tillbringat stora delar av dagen i soffan:)

Efter lunchen fanns ingen återvändo efter påtryckningar från lilla...15.00 var det dax för pepparkaksbaket...och mums vad goda de blev. F fick då den stora äran att "fixa" ihop ett fint pepparkakshus som vi sen dekorerade så fint...jag vågade mig liksom inte på att försöka efter förra årets missöde:) Men slutet gott och nu står ett finfint pepparkakshus på bardisken och vi nhar goda kakor till fikat:)

Jag har kollat på Så mycket bättre och idag hyllades Martin "E-Type" Eriksson och Mikaek Wiehe som aldrig sett eller hört talas om E-Type gjorde en riktigt bra tolkning...
F spelar lite med våran bästa trots-Morv som jag numera kallar vårat lilla liv...antar att det är den härliga 6-års trotsen som börjar synas...lovely child:

Kramar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ekehagens forntidsby, disco och agility...

Vilken lång dag...